Ricky Boy


Men vi fixar det – brorsan!
juli 9, 2009, 21:42
Filed under: irriterande | Etiketter: , , ,

Begav mig ner till stan i spöregn och storm idag, helt förjävligt väder har det varit hela dagen här (och i övriga Sverige med tror jag faktiskt). Tycker faktiskt lite, lite synd om alla som är på Hultsfred nu, så jag är inte så avundsjuk. Har det ganska bra här hemma i värmen med lite the Knife i bakgrunden istället för att ligga halvt full i ett genomblött tält med en massa fyllesång runt omkring mig – för inte kan det vara kul att sitta ute i det här jävla vädret.
Nja, känns helt okej för mig här hemma. Sen att jag inte kommer få se Regina Spektor är en annan sak, men strunt samma…

Hur som helst så var jag nere på stan för att äntligen få hämta ut korten från min engångskamera. Hämtade ut dem och betalade alldeles för mycket pengar egentligen (INTE VÄRT ATT BETALA SÅ MYCKET FÖR FRAMKALLNING OCH ENGÅNGSKAMEROR, KOM IHÅG DET!). Gick på runt 160 spänn eller något sånt för att enbart få fotona på skiva – fick låna pengar igen kan tilläggas.
När jag kommer hem och öppnar fotopåsen är den tom. Kollar, kollar, kollar, klämmer, viker och hittar inte ens ett spår av en cd-skiva. Skriker några svordomar rätt ut för mig själv, fast det är ju faktiskt inte så ovanligt i och för sig.

Detta stora missöde från fotobutiken gör mig förbannad och jag ringer upp dem, säger hur dåligt jag tycker det är och bla bla (att klaga/bli sur när det är fel på något ligger i släkten). Under mitt lilla samtal med mannen på fotobutiken svarar han mig med att lägga till ett brorsan, nån gång även mannen efter varje jävla mening… Irriterande, men det kommenterade jag faktiskt inte. Men visst låg skivorna kvar där i butiken. AHHHH NÖT!

Så nu kan han förvänta sig att en viss pojke ska ha en ersättning imorgon när han hämtar ut sina foton för ANDRA gången.

Observera min aggresion i detta inlägg med alla versaler jag lagt till.


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vilken fin blogg du har.

Är du trött på att samla poäng på olika gratissidor som ändå bara leder till presentkort?
Gör som jag och registrera dig här: http://www.woopa.se/?ref=Linerulla och tjäna pengar istället.
Jag har varit med i 3 dygn och kan redan nu plocka ut 900 kronor.
Det bästa är att det inte spelar någon roll om man är 14 eller 40, alla kan tjäna pengar här.
Har du några mer funderingar är det bara att mejla mig på Laila1231@live.se

Kommentar av Lina

hehe, se där ja, skumt att niklas lämnade kvar den, han verkligen älskade att ta fram den och skyta med den, haha. och jag vill se mera arvika bilder. iofs, kanske finns på bdb? :p

jag slutar halv 7 på lördag, och kommer fram 8 på kvällen, så lite sent, men om ni vill ha vägbeskrivning eller så, så är det bara att ringa 😉 och han bor i de där stora gula lyxiga huset vid ån, vid sylvia. längs uteserveringen sidan :>

Kommentar av ROXY

och just det, herr leggingsman har klippt sig 😛

Kommentar av ROXY

fy vad irriterande att han så så där hela tiden. töntigt.

Kommentar av sara

Jo, det var något lätt irriterande.

Kommentar av ricky




Lämna en kommentar