Ricky Boy


Då var man tydligen på plats i Karlskrona
september 4, 2009, 12:31
Filed under: övrigt, nytt, observation | Etiketter: , , ,

Efter en alldeles för jobbig flytt att ens beskriva med ord (tog liksom sju timmar att ta sig ner med äckelsläpet) så är jag nu en karlskronabo med färdigfixad lägenhet. Känns ljuvligt att fått i ordning allt, bor liksom i värsta lyxlägenheten nu, eller nä det gör jag inte, men fin har den blivit och den ligger perfekt. På mina 55 kvm kan jag nu i framtiden jogga (behöver inte ens ta på mig utan kan jogga naken så svetten sprutar och sen in direkt in duschen – kommer spara tvättmedel på det, vilket vill säga att jag spar pengar), jag kan sjunga och få fin akustik på det hela, jag kan hänga upp tvätt på torkning utan att jag fastnar i linor och skit, jag kan kravla runt på golven och inte hitta till sängen efter en hård kväll, jag kan tälta på balkongen (eller nej det går nog inte, blåser så jävligt här i Karlskrona, så allt lär liksom släppa och flyga ner i vattnet). Ja, det är väl vad jag kan göra på mina 55 kvm. Inget mer!

Jag har denna vecka gått i skolan till fem varje dag, träffat nytt folk, sett massor av indier (som luktar sjukt mycket svett) i korridorerna på skolan, jag har lagt ut flera hundra på ritmaterial och linjaler, jag har köpt en sån där doftgrej för att det luktade kiss inne på min toalett trots extrem-skrubbning och användning av tusen liter ajax, jag har fyllt upp ett skafferi med varor för 15000 spänn, jag har fått en lcd-tv som inflyttningspresent, jag har sett en fet pizzaägare  som röker Marlboro mittemot mitt hus och slutligen har jag sovit alldeles för lite.
Känner mig helt galet utmattad efter 9-17 tiderna, jag har ju liksom levt la dolce vita livet under våren/sommaren och aldrig gått upp innan tolv, och sen nu dessa tider. AHHHHHHHH!

Nej men nu ska jag köpa ännu mera material och se hur csn-pengarna försvinner ytteligare.

Och ja just, det blåser som FAAAAN här i Karlskrona, idag när jag cyklade hem från skolan stod jag verkligen helt stilla fast jag cyklade på som en idiot. Blev ganska svettig kan tilläggas.

HANTVERNu bor jag här, Marlboropizzerian finns på andra sidan gatan, känns skönt om jag blir extremt hungrig och måste matas. Undra om man får betala extra om Marlborogubben ska mata en, för om inte vore det helt perfekt. Jag slipper liksom bli flottig om fingrarna då. Använder nämligen inte bestick när jag käkar pizza.


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

hahaha, de där låter bekant, i gbg blåste jag omkull 2 ggr, helt sjukt blåsigt :> men trivs du?
och hur går det i skolan?
är väldigt tyst i etuna utan dig kan man lova, men sånt är ju livet, man skall göra det man vill 🙂

resan var kanon, skönt att komma hem till hemlagad mat bara, är trött på pizza :p

Kommentar av ROXY

Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s
new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

Kommentar av Ian




Lämna en kommentar