Ricky Boy


JAG HAR BLIVIT PYSSELTANT.
augusti 18, 2009, 3:10
Filed under: övrigt | Etiketter: , ,

Jag flyttar snart, och långt också. Ungefär 50 mil bort från alla nära och kära blir det. Men så går det när man har bestämt sig för att skaffa ett yrke som endast har utbildning på ett ställe.

Börjar känna lite halvt panik inför hela flytten och allt nytt som väntar, har en hel lista med grejer jag ska hinna med och jag borde nog ha en lika lång lista med folk jag borde ta en ”avskedsfika” med. Känns lite som jag ska dö, ja dö i AIDS kanske. Men nu är det inte riktigt så illa, jag har liksom inte ens HIV.
Men jag blir lite våt i ögat av att det är sista helgen som jag festar och umgås med alla här hemma på ett tag nu. Visst ska det bli kul att träffa nytt folk, men det känns fan inte så kul att inte känna en jävel (person/människa) i min nya stad Karlskrona. Jag kommer vara så desperat och ensam att jag säkert står och snackar med personen i kassan så länge det går innan vakten säger åt mig att jag börjar bli läskig.

Men nu innan flytten ska det handlas på IKEA, och fixas och trixas och fixas lite mer och ytterligare lite mer. Det är kul. Plus att jag har två små konstprojekt som ska bli klara. Jag är nämligen för snål för att köpa tavlor när det går alldeles utmärkt att fixa till bättre grejer själv hemma. Så nu ska jag fortsätta med mitt ena projekt – klockan kvart över tre på måndagsnatten. Hej då.

IMGP3198
IMGP3199

Känner mig lite som en dagistant som har hand om pyssel och barn
(det är jag som är barnet).


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

pyssel är bra för själen 🙂 och jag hoppas din flytt kommer gå kanon! och jag hoppas du kommer trivas där. annars är det illa, och visserligen kan man alltid dra :>
är det nästa vecka du drar?

Kommentar av ROXY

hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise several technical issues using this site, as I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can
look out for much more of your respective interesting content.
Make sure you update this again soon.

Kommentar av autotrader




Lämna en kommentar