Ricky Boy


Man skulle ju verkligen inte klara sig utan serveringsförslag
juli 19, 2009, 16:48
Filed under: övrigt, irriterande, mat, observation | Etiketter: , , ,

Till att börja med hör det väl till att be om ursäkt för sin frånvaro, eller nej det gör det inte. Det skiter jag i, har ju faktiskt haft viktigare saker för mig än att uppdatera bloggen med nya inlägg. Som att supa till exempel och att klämt en tå (nageln kommer nog lossna snart) och att ätit så mycket att jag trodde att magsäcken skulle explodera så att all mat flöt omkring i min kropp – typ få ut en makaron genom ögat och att tittat på en tysk krigsfilm som var skittråkig men som jag ändå satt kvar i över tre timmar och glodde på. Ja, det är sånt viktigt jag varit upptagen med. Så är det med det då. Det blir inte lika uppdaterat på sommaren helt enkelt.

Och min titt på lägenheter i Karlskrona gick väl sådär. ALLT VAR SVINDYRT. ALLT, ALLT, ALLT. INKLUSIVE, GHETTON OCH  SUNKIGA JÄVLA STUDENTLÄGENHETER. Jag kommer bli en mycket, mycket fattig student som till och med måste brygga sitt eget vin, då är det illa.

Skulle i min söndagsmisär till och göra lite mat, vilket är ett kodord för nudlar eftersom det sällan finns något annat hemma (och jag är för lat för att gå iväg och handla). Precis när jag ska riva upp paketet får jag syn på texten till bilden på förpackningen. ”Bilden visar ett serveringsförslag” – va? Vänta lite här nu, är serveringsförslaget en jävla bit persilja? Det sämsta serveringsförslaget någonsin. Måste de ens sätta dit en sån text? VARFÖR LIKSOM?

Men det där med serveringsförslag är riktigt udda, jag undrar om de måste skriva ut det om det är något mer på bilden än enbart produkten? För det kan ju stå likadant på ett paket flingor då det endast är mjölk, eller gröt och det ligger en liten fånig klutt sylt. Antagligen står det serveringsförslag om man tittar noga på ett paket lättdryck, isen lär ju vara serveringsförslaget då. Jaha, kan man ha is till lättdryck? Oj oj, tack serveringsförslag för det, skulle jag verkligen inte kunna tänkt ut själv. Spännande.
Nä pinsmt…

IMGP3051

Men visst blir säkert en ren smakupplevelse
med den där lilla kvisten persilja.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

haha, nudlar är en upplevelse det minsann 😉 dock älskar jag nudlar, skulle kunna leva på det 😀
och muffins, fan du skulle kommit hit, så hade vi fettat på så innåt 😀 ja herregud, som du super och dansar, du behöver minst 30 kilo fett på söndagar 😉

haha, tidningarna börjar tryta, hoppas det kommer reklam imorgon, HAHAHAHA

Kommentar av ROXY




Lämna en kommentar