Ricky Boy


Är jag pigg eller?
juni 29, 2009, 14:07
Filed under: partü, resa | Etiketter: , , ,

Hemkommen från P&L igår och jag tror aldrig jag uppskattat mitt eget badrum så mycket eller att inte tala om en riktig säng eller ett kallt jävla kylskåp! Har känt mig som en jävla lodis/hemlös person den senaste veckan, men det är sånt man får ta när man är på festival…
Underbart i alla fall att få utnyttja all lyx här hemma nu i en hel dag innan det bär av till Arvika som innebär liggunderlag, bajamajor, friterad mat och inte minst av allt FEST (som jag är ganska less på nu faktiskt)!

Pengarna som jag egentligen inte har (fick  till och med be min mor att föra över pengar efter enbart halva min vistelse, bästa sonen – jag vet) gick åt som bara den. Allt var svindyrt: mat och alkohol – ja det var väl det man lägger pengarna på när man är iväg.
Så jag vet på riktigt inte hur jag ska klara mig denna festivalvecka, blir ett tufft uppdrag. Får släpa med mig konserver och skit.

P&L var dock en liten besvikelse, folket var inte alls så roliga jag förväntat mig och det är ju en ganska viktig detalj.

Men musik har jag sett och hört. M83, Keane, Melody club, The Sounds, Kleerup, Laleh, Jenny Wilson, Anna Ternheim, Håkan Hellström, Slagsmålsklubben och Lykke Li bland annat.
Missade Ratatat som var en utav de få artister på festivalen som var ett måste. Men men, så kan det gå på festival.

Svett och hej, nu ska jag klämmas till Depeche mode tror jag allt!

Foto0511

Foto0515

Foto0520

Foto0522

Foto0514

Foto0530


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

ooh, m83 ❤ visst är han grym? 🙂

och ja, jag älskar converse också, vill ha ett par lila, men fuck it, de finns ej i min strl, funtar på att kirra ett par till henkepenke, tror du han blir glad då? 🙂

och du! leggingsmannen är nu kjolmannen, haha, han hade en fin röd på sig idag 😉
usch, förra året körde jag på p&l, hemma en dag, sen arvika, jag var helt förstörd, hoppas du orkar 😀

Kommentar av ROXY

haha snyggt med lampan 😀

Kommentar av sara

Lampan mådde inte så bra tror jag…

Kommentar av ricky




Lämna en kommentar